Stancija Kumparicka

Stancija Kumparicka

 

Stancija Kumparicka

Stancija Kumparička je obiteljsko gospodarstvo na kojem uzgajamo koze i proizvodimo kozje sireve vrhunske kvalitete. Stancija je izgrađena još u 14. stoljeću, a sada je u potpunosti obnovljena.

Na našim ekološki čistim pašnjacima, punim aromatičnog bilja, pase 250 koza. Pašnjaci se protežu na 200 hektara zemlje između Mutvorana i Krnice, na istočnoj obali Istre.

Taste Istria Cheese Goats

 

Naše proizvode načinjene iz nepasteriziraog mlijeka - jogurt, skutu, svježe laktične sireve i polutvrde sireve, karamel te ostale delicije - naći ćete u trgovini na našoj stanciji, u trgovini na centralnoj tržnici u Puli, a možete ih i naručiti pa ćemo vam ih poslati poštom.

Stancija Kumparička otvorena je cijelu godinu. Na njoj ćemo Vas sa zadovoljstvom ugostiti u našoj konobi Primitiva. Kod nas ćete moći prisustvovati gastronomskim događajima i pohađati tečajeve proizvodnje sira. Posjetitelji mogu vidjeti cijeli taj proces, od mužnje do dozrijevanja sireva. Naše načelo je potpuno poštivanje prirode, a naš cilj je promicanje autentičnih okusa u gastronomiji. To želimo podijeliti i s Vama.

 

Taste Istria Cheese Artisan

 

Mnogi vrhunski restorani na svom meniju nude naše sireve jer su prepoznali izvrsnost naših proizvoda. Ona se temelji na najboljem što daje priroda, ali i na ljubavi prema životinjama i zadovoljstvu u onom što radimo, a to dijele svi koji žive i rade na našoj stanciji. Posjetite nas i podijelite s nama te gušte.

ECO GOAT FARM & ARTISIAN CHEESE MANUFACTURE

meet the goats & watch them pasture follow the milk & learn how cheese is made

UNIQUE GOURMET EXPERIENCE 

 

Truffle Shuffle baner


Taste Istria
Social Media Channels
TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria TasteIstria
Music & Video Channels
TasteIstria TasteIstria
+ 385 91 515 51 19
Phone | WhatsApp | Viber | WeChat
Skype: Taste Istria
opal@tasteistria.com
tasteistria@gmail.com
www.tasteistria.com

© Copyright Taste Istria & Truffle Shuffle 2016-2024. All rights reserved